Άρωμα Εθνικού Πειραιά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (pics)!

Την τιμητική της έχει η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Πειραιά GOLDFORCE στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Αϊντχόβεν της Ολλανδίας (5-13 Ιανουαρίου) καθώς τρεις αθλήτριες του «Αυτοκράτορα» θα δώσουν την δική τους «μάχη» με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα προκειμένου να διακριθούν!

Ο λόγος για τις Ειρήνη Νίνου και Σοφία Τορνάρου που με την Εθνική Γυναικών στοχεύουν στο μετάλλιο και την κορυφή της Ευρώπης καθώς το κίνητρο για την επιστροφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 είναι μεγάλο! Τα κορίτσια του Εθνικού μας, που πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη θα συμβάλουν τα μέγιστα ώστε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πετύχει το μεγάλο στόχο.

Από εκεί και πέρα ο «Αυτοκράτορας» έχει κι άλλη εκπρόσωπο στη κορυφαία διοργάνωση των Εθνικών ομάδων στη Γηραιά Ήπειρο και συγκεκριμένα τη Λίλι Τέρνερ, η οποία αγωνίζεται με το σκουφάκι της Μ. Βρετανίας στον Δ’ Όμιλο της διοργάνωσης και θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Γερμανία, την Σλοβακία και την Βουλγαρία.