Επιθετικό show στα Χανιά και έτοιμος για LEN Champions League ο Εθνικός GOLDFORCE!

Ακόμη μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 γυναικών για τον Εθνικό Πειραιά GOLDFORCE, με τις «κυανόλευκες» να επιβεβαιώνουν τον χαρακτηρισμό «φαβορί» στην Κρήτη, καθώς πέρασαν από την έδρα του ΝΟ Χανίων και έφθασαν έτσι τους 33 βαθμούς, ξεπερνώντας τα 200 γκολ συνολικά.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 5-23

Για την ομάδα του Στέφανου Λέανδρου ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη μετά την επανέναρξη της Α1 κατηγορίας, καθώς και το τελευταίο crash test πριν την ευρωπαϊκή της επιστροφή κόντρα στην ουγγρική Έγκερ το ερχόμενο Σάββατο στις 19:00 στον Πειραιά. Έτσι λοιπόν, τα κορίτσια του Εθνικού επιχείρησαν να βρουν ρυθμό επιθετικά, δημιούργησαν χώρους παίζοντας γρήγορα και αξιοποίησαν από πολύ νωρίς τις ευκαιρίες τους, χτίζοντας από το πρώτο οκτάλεπτο τις βάσεις για την επικράτηση (7-1, 11-2 στο ημίχρονο).

Γενικότερα ο Εθνικός είχε διάθεση να παίξει όμορφο πόλο και το πέτυχε, δείχνοντας έτοιμος για το επερχόμενο παιχνίδι του στο LEN Champions League, ενώ ο Στέφανος Λέανδρος δοκίμασε αρκετά πράγματα στην άμυνα, ενόψει της μαγυάρικης πρόκλησης, δίνοντας και μεγάλο χρόνο συμμετοχές σε νεαρότερες «κυανόλευκες».

Πρώτη σκόρερ του αγώνα, για ακόμη ένα παιχνίδι, η Ειρήνη Νίνου, ενώ από τρία σημείωσαν η Αριάδνη Καραμπέτσου, η Άλκηστη Μπενέκου και η Λένα Μιχαΐλοβιτς.

Τα οκτάλεπτα: 1-7, 1-4, 1-, 2-5

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Χάβρε, Φουράκη, Γλυνιαδάκη, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή 2, Καραδάκη, Καβακούτσι 2, Περδικάκη,  Αικ. Κουνδουράκη, Αγ. Κουνδουράκη, Πενταράκη 1, Κυριακοπούλου, Βούλγαρη, Λιοδάκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLDFORCE (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 3, Όλγα Οικονόμου 1, Τέρνερ 2, Μπέτα 1, Ειρήνη Νίνου 5, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου 3, Μιχαϊλοβιτς 3, Κανετίδου, Ιόλη Μπενέκου, Τορνάρου 2, Λυδία Μαυρωτά. Κατσιμπρή 2, Κλαψιανού 1.

Διαιτητές: Εμμανουήλ Παϊρακταρίδης, Κυριάκος Δασκαλάκης

Αλυτάρχης: Αντώνης Καραβάνος