Επιβλητικός ο Εθνικός Πειραιά GOLDFORCE στο πρωτάθλημα των Μίνι Κορασίδων!

Πρώτα και καλύτερα τα κορίτσια του Εθνικού Πειραιά GOLDFROCE στον Α’ όμιλο της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος των Μίνι Κορασίδων (Κ13) που διεξήχθη το περασμένο ΠΣΚ (1-3/3).

Οι «κυανόλευκες» της Τόνιας Μωραΐτη επιβεβαίωσαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο στο νερό πως το… αύριο της ελληνικής υδατοσφαίρισης γυναικών προπονείται και μαθαίνει τα μυστικά του αθλήματος στον Πειραιά, από τους ειδικούς του αθλήματος κάτω από την «ομπρέλα» του «Αυτοκράτορα».

Έπειτα από τη νέα επιτυχία των Νέων Γυναικών του τμήματος με την «αεράτη» – από την κορυφή του γκρουπ – πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και τα άκρως θετικά δείγματα γραφής από τις Κορασίδες και τις Νεανίδες, ήρθε η σειρά και από τις νεαρότερες να τις μιμηθούν.

Εθνικός GOLDFORCE 3X3 στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Με τρεις άνετες επικρατήσεις (8-2 τον συμπολίτη Ολυμπιακό, 17-2 το Νηρέα Χαλανδρίου και 16-3 τον οικοδεσπότη ΑΝΟΓ) οι Πειραιώτισσες προκρίθηκαν χωρίς προβλήματα στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος (19-21/4).

Όμορφα και κυριαρχικά, οι Μίνι Κορασίδες του Εθνικού GOLDFORCE δεν επέτρεψαν από τις νεαρές αντιπάλους τους να αμφισβητήσουν την ανωτερότητά τους και πέρασαν στη Β΄ φάση με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Ολυμπιακός – Εθνικός Πειραιά GOLDFORCE 2-8

Νηρέας Χαλανδρίου – ΑΝΟ Γλυφάδας 5-3

Νηρέας Χαλανδρίου – Εθνικός Πειραιά GOLDFORCE 2-17

ΑΝΟ Γλυφάδας – Ολυμπιακός 0-18

Εθνικός Πειραιά GOLDFORCE – ΑΝΟ Γλυφάδας 16-3

Ολυμπιακός – Νηρέας Χαλανδρίου 18-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Εθνικός Πειραιά GOLDFORCE 9 βαθμοί
  2. Ολυμπιακός 6
  3. Νηρέας Χαλ. 3

==============================

  1. ΑΝΟ Γλυφάδας 0