Οι αντίπαλοι των Νέων Γυναικών στο FINAL 8 – Στον Α’ Όμιλο της Β’ φάσης οι Κορασίδες!

Έγιναν γνωστοί οι αντίπαλοι των Νέων Γυναικών του Εθνικού Πειραιά για την τελική φάση του πρωταθλήματος!

Σε ρυθμούς τελικής φάσης μπαίνουν οι Νέες Γυναίκες του Εθνικού Πειραιά καθώς έμαθαν τους αντιπάλους τους για το FINAL 8, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 29-31 Μαρτίου. Οι αθλήτριες της Κατερίνας Οικονοπούλου θα αντιμετωπίσουν τον ΝΟ Βουλιαγμένης, τον ΑΝΟ Γλυφάδας και την ΝΕ Πατρών για τον Α’ Όμιλο της τελικής φάσης.

Οι Νέες Γυναίκες του «Αυτοκράτορα» πήραν το εισιτήριο για τις οκτώ καλύτερες ομάδες, όντας αήττητες στην Β’ Φάση του πρωταθλήματος, σε έναν απαιτητικό όμιλο όπου έβγαλαν εις πέρας την αποστολή τους με εξαιρετικές εμφανίσεις.

Στον Β’ Όμιλο θα αναμετρηθούν ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο ΝΟ Χανίων, ο Άλιμος ΝΑΣ.

Κλήρωσε για την Β’ Φάση των Κορασίδων του Εθνικού Πειραιά!

Τους αντιπάλους τους για την Β’ Φάση του πρωταθλήματος έμαθαν οι Κορασίδες του Εθνικού Πειραιά. Τα κορίτσια του Μιχάλη Λαζαρίδη κληρώθηκαν στον Α’ Όμιλο εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τους Πανιώνιο, Άλιμο ΝΑΣ και Νηρέα Χαλανδρίου.

Οι αγώνες της Β’ Φάσης θα πραγματοποιηθούν στις 5-7/4, με το εισιτήριο να παίρνουν οι τρεις ομάδες κάθε ομίλου για την Γ’ Φάση (24-26 Μαΐου). Οι νεαρές αθλήτριες του «Αυτοκράτορα» βρίσκονται σε συνεχή αγωνιστικό ρυθμό, τόσο με την συμμετοχή στο τουρνουά «Άκης Τσαταλιός» που τερμάτισαν στη τρίτη θέση, όσο και με την κοινή προετοιμασία με την ολλανδική ZVL 1886.