Στην Β’ Φάση οι αήττητες Νεάνιδες του Εθνικού Πειραιά!

Με απολογισμό δύο νίκες και μια ισοπαλία οι Νεάνιδες του Εθνικού Πειραιά έκλεισαν θέση για τη Β’ Φάση του πρωταθλήματος (15-17/3/24).

Οι αθλήτριες του Μιχάλη Λαζαρίδη ρίχτηκαν στη «μάχη» του Ιλίσιου κολυμβητηρίου αντιμετωπίζοντας την πρεμιέρα τον Άλιμο ΝΑΣ και ήρθαν ισόπαλες 11-11 στο ντέρμπι του Α’ Ομίλου. Στη συνέχεια ο Εθνικός πέτυχε δύο εύκολες νίκες κόντρα σε Νηρέα Χαλανδρίου (30-4) και Ηλυσιακό (24-5) αντίστοιχα.

Η τελική φάση του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις 11-13/7.

Ο τεχνικός του «Αυτοκράτορα» Μιχάλης Λαζαρίδης τόνισε στο ethnikoswaterpolo.com: «Η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία με προσωπικότητα, σοβαρότητα, ομαδικότητα και πλουραλισμό στην επίθεση κόντρα στην ομάδα του Αλίμου ΝΑΣ που είχε την μερίδα του λέοντος η Μπιτσάκου. Δείξαμε ψυχή και παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Στόχος ήταν η πρόκριση, η οποία ήρθε σχετικά εύκολα. Από εκεί και πέρα θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος που θα αντιμετωπίσουμε πιο δυνατές ομάδες. Ο Εθνικός Πειραιά έχει βλέψεις να φτάσει ψηλά και με σοβαρότητα να βρεθούμε στη τελική φάση προκειμένου να είμαστε μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν μετάλλιο. Μεγάλος στόχος του συλλόγου είναι οι αθλήτριες από τα σπλάχνα της ομάδας να καθιερωθούν στη γυναικεία ομάδα καθώς και να αγωνιστούν στις Εθνικές ομάδες. Δουλεύομε καθημερινά πάνω σ’ αυτό και ο κ. Κολοβός μας παρέχει τα πάντα που θεωρώ ότι δεν έχει οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα τόσο σε Άνδρες όσο και σε Γυναίκες».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Α’ Όμιλος Αττικής (Ιλίσιο Κολυμβητήριο)

1η αγωνιστική

Άλιμος ΝΑΣ – Εθνικός Πειραιά 11-11

ΑΟ Νηρέας Χαλανδρίου – Ηλυσιακός 4-14

2η αγωνιστική

Άλιμος ΝΑΣ- Ηλυσιακός 22-6

Εθνικός Πειραιά – ΑΟ Νηρέας Χαλανδρίου 30-4

3η αγωνιστική

Ηλυσιακός – Εθνικός Πειραιά 5-24

ΑΟ Νηρέας Χαλανδρίου – Άλιμος ΝΑΣ 1-31

Η βαθμολογία

  1. Άλιμος ΝΑΣ 7
  2. Εθνικός Πειραιά 7
  3. Ηλυσιακός 3
  4. ΑΟ Νηρέας Χαλανδρίου 0