Σύσσωμη η οικογένεια του Εθνικού Πειραιά πήγε για bowling (pics)!

Τις ικανότητές τους στο bowling δοκίμασαν οι αθλήτριες των τμημάτων Μίνι Κορασίδων, Κορασίδων και Νεανίδων του Εθνικού Πειραιά καθώς οι προπονητές τους το απόγευμα της Παρασκευής (22/12) στο Cosmos Bowling στο Ρέντη. Για άλλη μια φορά η οικογένεια του «Αυτοκράτορα» έδειξε ενωμένη ενόψει των εορτών που ακολουθούν και της νέας σεζόν που έρχεται για νέες επιτυχίες για το σύλλογο.

Οι αθλήτριες του Εθνικού πέρασαν στιγμές ξεγνοιασιάς διασκεδάζοντας το παιχνίδι, ενώ παράλληλα έδειξαν το ταλέντο τους και στο bowling καθώς δεν έλειψαν τα strick και γενικότερα οι καλές βολές. Παράλληλα και οι προπονητές του συλλόγου δεν πήγαν πίσω αφού κι εκείνοι με τη σειρά τους απόλαυσαν το παιχνίδι που πρόσφερε η διοίκηση του Εθνικού στα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

Ο Τάσος Σιδέρης δήλωσε: «Αρχικά να ευχηθούμε χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχισμένο το νέο έτος. Ένα νέο έτος που προσδοκούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για την ομάδα μας αλλά και τα τμήματα υποδομής και τη γυναικεία ομάδα. Ήδη έχουμε πετύχει πάρα πολλά και σαφώς είμαστε ευχαριστημένοι γιατί η ομάδα μας έχει μια ανοδική πορεία σε όλα τα τμήματα, ξεκινώντας από τα Μίνι μέχρι και τις Γυναίκες με τη συμμετοχή στους ομίλους του LEN Champions League που είναι ένα μεγάλο επίτευγμα και έχει γίνει με μεγάλη προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας και πρώτα απ’ όλους το Δημήτρη Κολομβό που είναι ο ηγέτης αυτής της προσπάθειας. Έχει μετατρέψει την ομάδα να πρωταγωνιστεί και του εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου να συνεχίσει να παράγει έργο, να δίνει αγάπη και βοήθεια σε όποιον χρειάζεται. Βέβαια εκτός από τον Δημήτρη υπάρχουν άνθρωποι που δε φαίνονται και είναι από πίσω που δεν είναι άλλοι από τους προπονητές, από τους εφόρους, οι αθλητές που είναι οι πρωταγωνιστές αλλά και οι γονείς των παιδιών που βρίσκονται στις ακαδημίες που στερούνται πράγματα για να είναι δίπλα στην ομάδα και στα παιδιά. Τέλος οι φίλαθλοι που έρχονται να στηρίξουμε την ομάδα με τη φωνή και τη δύναμή τους δίνοντας μας ώθηση να συνεχίσουμε. Τα καλύτερα έρχονται».

Μερικές από τις όμορφες στιγμές της ανεμελιάς του παιχνιδιού.