Αδιαπραγμάτευτος Εθνικός GOLFORCE και βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά της Α1 γυναικών!

Η πληγωμένη ψυχολογία του Εθνικού Πειραιά GOLDFORCE έγινε «καύσιμο» και κίνητρο για την ομάδα του Στέφανου Λέανδρου, ώστε να συσπειρωθεί και να μπει με το… μαχαίρι στα δόντια στη διαδικασία των Πλέι Οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

EΘΝΙΚΟΣ GOLDFORCE – ANOΓ 19-7

Αδιαπραγμάτευτες, σίγουρες και αποφασισμένες εμφανίστηκαν οι «κυανόλευκες», στον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά της Α1 γυναικών στο «Π.Καπαγέρωφ», εκεί όπου υποδέχθηκαν τον ΑΝΟ Γλυφάδας, έχοντας φυσικά το πλεονέκτημα έδρας και το 1-0 στη σειρά είναι γεγονός.

Ο Εθνικός GOLDOFORCE έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και θέλει την Κυριακή στις 13:00 στην έδρα του αντιπάλου να «καθαρίσει» τη σειρά και παράλληλα την είσοδο του στην τετράδα. Εάν συμβεί αυτό, οι «κυανόλευκες» θα βρουν στον δρόμο τους τον Ολυμπιακό.

Από πολύ νωρίς, η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου έθεσε τον ρυθμό του αγώνα, προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ με ένα εκπληκτικό αμυντικό και επιθετικό ξέσπασμα στη δεύτερο περίοδο βρέθηκε μπροστά με 9-2! Η συνέχεια ήταν εξίσου φανταστική για τον Εθνικό Πειραιά που σκόραρε κατά ριπάς και έφθασε το τελικό σκορ στο 19-7, σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες σε διαφορά κόντρα στον εν λόγω αντίπαλο τα τελευταία χρόνια!

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 6-1, 5-3, 5-2

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLDFORCE (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 1, Οικονόμου 1, Τέρνερ 1, Μπέτα, Νίνου 3, Χατζηκυριακάκη 2, Μπενέκου Άλκηστις 1, Μιχαΐλοβιτς 1, Κανετίδου 2, Μπενέκου Ιόλη, Τορνάρου 2, Μαυρωτά, Κατσιμπρή 3, Κλαψιανού 2.