Κανετίδου στο ethnikoswaterpolo.com: «Συγκεντρωμένες ξανά κόντρα στον ΑΝΟΓ την Κυριακή»!

«Ο γέγονε, γέγονε» και στον Εθνικό Πειραιά GOLDFORCE το έχουν βάλει καλά στο μυαλό τους. Δεν ξεχνούν τα προηγούμενα αλλά δεν στέκονται και σε αυτά γιατί κάπως έτσι χάνονται τα επόμενα. Οι back-to-back αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για κάτι διαφορετικό.

Οι Πειραιώτισσες άφησαν πίσω τους την ήττα την τελευταία αγωνιστική που τους έβγαλε εκτός τριάδας στην πρώτη φάση και έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους στο άμεσο μέλλον. Δύο ακόμα στόχοι βρίσκονται στα προσεχώς και το σύνολο του Στέφανου Λέανδρου, του «καπετάνιου» αυτής της προσπάθειας που γίνεται – και βρίσκεται σε καλό δρόμο – ο Αυτοκράτορας να λάμψει ξανά, οφείλει να επικεντρωθεί σε αυτούς. Και σε πρώτη φάση έδειξε ότι το έκανε.

Οι κυανόλευκες έβαλαν κατά ριπάς στο πρώτο παιχνίδι με τη Γλυφάδα στον Πειραιά το απόγευμα της Παρασκευής (19-7) και έκαναν το πρώτο βήμα για να κλείσουν θέση στην 4άδα του πρωταθλήματος. Με πολυφωνία στην επίθεση (11 παίκτριες βρήκαν δίχτυα), οι παίκτριες του Εθνικού Πειραιά GOLDFORCE ήταν αδιαπραγμάτευτες και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα παλέψουν μέχρι τελευταίας ρανίδος για κάθε ματς, κάθε φάση.

Το πρώτο σπριντ του δεύτερου αγώνα είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Κυριακής (13:00) στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Εκεί που ευελπιστεί ο Εθνικός Πειραιά GOLDFORCE να κλείσει τη σειρά. Άλλωστε, όσο γρηγορότερα, τόσο καλύτερα.

Αυτό είναι το mindset του αγωνιστικού τμήματος, όπως φαίνεται και από τη δήλωση της Ελένης Κανετίδου για λογαριασμό του ethnikoswaterpolo.com

«Ξεκίνησε ένα καινούριο κεφάλαιο στο πρωτάθλημα, οπότε αφήσαμε πίσω μας τους δυο πρώτους γύρους και την ήττα στον τελευταίο αγώνα και μπήκαμε στα play off με καθαρό μυαλό για νέους στόχους. Κάναμε το πρώτο βήμα χθες με μια νίκη απέναντι στη Γλυφάδα με μεγάλο σκορ αλλά αυτό δε σημαίνει ότι και το παιχνίδι στη Γλυφάδα θα είναι έτσι. Πρέπει να μπούμε ξανά συγκεντρωμένες, όπως και σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα και να πάρουμε τη νίκη και την Κυριακή.»

*13.00  Γλυφάδας    ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ GOLDFORCE