Διεκδικεί το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στον Άλιμο ΝΑΣ ο Εθνικός GOLDFORCE!

Για το κερασάκι στην «κυανόλευκη» τούρτα!

Μία ούτως ή άλλως πετυχημένη σεζόν, μία χρονιά επιστροφής στην κανονικότητα που επιτάσσει η ιστορία και το μέγεθος του συλλόγου, με πολλαπλά κέρδη φτάνει στο τέλος της. Ο Εθνικός Πειραιά Goldforce μεγάλωσε ξανά και η μοίρα ή πιο σωστά οι αδιάκοποι «εργάτες»-συντελεστές του βάστηξαν το ηχηρό I AM BACK για τα 100 χρόνιας ζωής του συλλόγου.

Νομοτελειακά κάθε μεγάλη επιτυχία, κάθε άθλος όπως ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, του πρώτου εγχώριου τίτλου σε επίπεδο γυναικών από το 1992, φέρνει ένα κάποιο άδειασμα σωματικό και πνευματικό, μία μελαγχολία.

Τα κορίτσια του Στέφανου Λέανδρου έκαναν τον ιστορικό Εθνικό Πειραιά να ακουστεί ξανά και θέλουν όσο τίποτα να ολοκληρώσουν το φετινό μαραθώνιο με πρόσημο θετικό, μια γλυκιά επίγευση. Τελευταίο εμπόδιο για να συμβεί αυτούς στους μικρούς τελικούς όπου δίνουν οι «κυανόλευκες» και πάλι το παρών, ο Άλιμος ΝΑΣ.

Δύο ομάδες που γνωρίζονται καλά και βρίσκονται αρκετά κοντά κρίνοντας κανείς από τις μεταξύ τους συναντήσεις στην κανονική διάρκεια (12-11 νίκη στον πρώτο γύρο, 10-8 ήττα στο δεύτερο). Άλλωστε η 3η θέση της regular season κρίθηκε στο νήμα και ο Εθνικός Πειραιά Goldforce έχει την ευκαιρία να την πάρει πίσω.

Το βράδυ της Τρίτης (21/5, 21:45) στο κολυμβητήριο του Αλίμου θα λάβει χώρα το πρώτο σπριντ της best-of-three σειράς στην οποία η πνευματική ετοιμότητα θα παίξει το δικό της σημαντικό ρόλο.

Η θέα μιας θέσης στο βάθρο και του χάλκινου μεταλλίου δελεάζει τις πρωταγωνίστριες όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις της Ελένης Κανετίδου στο ethnikoswaterpolo.com ενόψει μικρών τελικών, έστω κι αν το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το LEN Champions League της νέας σεζόν έχει διασφαλιστεί προ πολλού.

«Ανυπομονούμε πολύ γι’ αυτά τα παιχνίδια, είναι το τέλος της χρονιάς και είναι πολύ ξεχωριστά παιχνίδια με ένταση καθώς τώρα κρίνεται το μετάλλιο της τρίτης θέσης. Ο Άλιμος είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένες καθώς παίζουμε και στην δυνατή έδρα τους».

 Κολ. Αλίμου 21/5 στις 21:45 Άλιμος ΝΑΣ Betsson – Εθνικός Πειραιά Goldforce