Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιά! (PICs)

Σε οικογενειακό κλίμα το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιά GoldForce έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία του χρηματοδότη του τμήματος κ. Δημήτρη Κολοβού που έδωσε τις ευχές του στις αθλήτριες του «Αυτοκράτορα», καθώς και του general manager, κ. Τάσου Σιδέρη.

Το «παρών» έδωσαν η Ειρήνη Νίνου που μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Εθνική ομάδα ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Εθνικού Πειραιά GoldForce, όπως επίσης και η Λίλι Τέρνερ που αγωνίστηκε με το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Ειρήνη Νίνου αναδείχθηκε 2η σκόρερ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα με 24 γκολ.

Αμφότερες μπαίνουν σε αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος στις 2 Μαρτίου, αλλά και για το LEN Champions League που πλησιάζει. Το σύνολο του Στέφανου Λέανδρου υποδέχεται τον ΑΝΟ Γλυφάδας στην έναρξη του Β’ Γύρου της Α1 Γυναικών, ενώ στις 9 Μαρτίου φιλοξενεί την ουγγρική Έγκερ.

Μεγάλη τυχερή της βραδιάς ήταν η Κατερίνα Οικονομοπούλου, μέλος του τεχνικού επιτελείου του «Αυτοκράτορα».

Αμέσως μετά, η αρχηγός της ομάδας, Ελένη Σωτηρέλη και η 2η σκόρερ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, Ειρήνη Νίνου, μίλησαν στο ethnikoswaterpolo.com