Στη μάχη της πρόκρισης η ομάδα Νέων Γυναικών του Εθνικού Πειραιά!

Η επιστροφή στην κανονικότητα της εποχής λαμβάνει χώρα με τη Β΄ φάση στο πρωτάθλημα Νέων γυναικών. Έπειτα από ένα γεμάτο με εθνική υπερηφάνεια δίμηνο, ήρθε ξανά η ώρα τα κορίτσια μας να φορέσουν το σκουφάκι του «Αυτοκράτορα» και να πέσουν στο νερό.

Έχουν περάσει περί τους εννιά μήνες απ’ όταν οι Νέες Γυναίκες του Εθνικού GOLDFORCE ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου, επικρατώντας της Βουλιαγμένης σε εκείνον τον συναρπαστικό μικρό τελικό με 10-9. Το προσεχές τριήμερο (23-25/2) οι αθλήτριες της Κατερίνας Οικονομοπούλου, καλούνται να κάνουν το πρώτο βήμα στο κολυμβητήριο του Αλίμου για να βρεθούν και πάλι στην τελική φάση (29-31/3).

Βάσει προκήρυξης, οι ομάδες του περσινού F8 δεν μπήκαν από την αρχή στο πρωτάθλημα των Νέων Γυναικών. Έτσι αφού έγινε το πρώτο ξεσκαρτάρισμα ο Εθνικός GOLDFORCE τοποθετήθηκε στο Β’ Όμιλο Αττικής μαζί με τον δεύτερο του περσινού θεσμού ΝΑΣ Άλιμο, τον 5ο ΑΝΟΓ και τους Πανιώνιο και Νηρέα Χαλανδρίου που προκρίθηκαν από την Α’ Φάση.

Ο Εθνικός GOLDFORCE όπως τόνισε για μία ακόμα φορά ο χρηματοδότης της ομάδας, Δημήτρης Κολοβός, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, έχει επενδύσει στην ακαδημία του με το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον θέλοντας στα επόμενα χρόνια η γυναικεία ομάδα του συλλόγου να πρωταγωνιστεί στην κεντρική σκηνή, τροφοδοτούμενη από αθλήτριες των ακαδημιών.

Ήδη το όραμά του βρίσκεται σε καλό δρόμο και τα κορίτσια, που όλο αυτό το διάστημα της διακοπής προπονούνταν σκληρά με τους προπονητές τους, δείχνουν έτοιμα για διάκριση. Πρώτο βήμα, το προσεχές τριήμερο.

ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (23-25/2)

Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ιλίσιο Κολυμβητήριο): ΝΕ Πατρών, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Χανίων, ΑΕΚ, Ηλυσιακός

Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολ. Αλίμου): Άλιμος ΝΑΣ, Εθνικός Πειραιά, ΑΝΟ Γλυφάδας, Πανιώνιος, Νηρέας Χαλανδρίου

ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο): ΠΑΟΚ, Νέος Ηρακλής, ΟΦΘ, Ολυμπιακός

Το πρόγραμμα των Νέων Γυναικών του Εθνικού GOLDFORCE:

1η Αγωνιστική, Εθνικός ΟΦΠΦ – ΑΟ Νηρέας Χαλανδρίου (23/2, 22:15)

2η Αγωνιστική, Άλιμος ΝΑΣ – Εθνικός ΟΦΠΦ (24/2, 11:30)

3η Αγωνιστική, –

4η Αγωνιστική, ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ – ΑΝΟ Γλυφάδας (25/2, 10:15)

5η Αγωνιστική, Πανιώνιος ΓΣΣ – Εθνικός ΟΦΠΦ (25/2, 17:15)

Στην Τελική Φάση (29-31 Μαρτίου) προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες από τους Ομίλους Αττικής και οι 2 πρώτες από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης (F8).