Πρώτες, καλύτερες και αήττητες οι Νέες Γυναίκες του Εθνικού πέρασαν στο Final 8!

Από τον όμιλο του… θανάτου στη Β’ φάση του πρωταθλήματος των Νέων γυναικών, οι «κυανόλευκες» όχι απλά τα κατάφεραν αλλά πέρασαν στην τελική οκτάδα (29-31/3) χωρίς την παραμικρή απώλεια βαθμών.

Οι ακαδημίες του Εθνικού GOLDFORCE ανθίζουν, ο «Αυτοκράτορας» της ελληνικής υδατοσφαίρισης έχει παρελθόν παρόν και όλα φανερώνουν πως θα έχει και λαμπρό μέλλον. Πειραιώτισσες 4Χ4!

Μία εβδομάδα πριν την επανέναρξη των μεγάλων εθνικών κατηγοριών σε επίπεδο ανδρών και γυναικών έπειτα από την τρίμηνη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, οι Νέες γυναίκες του Εθνικού GOLDFORCE με προπονήτρια την Κατερίνα Οικονομοπούλου έλαμψαν και πήραν το ένα από τα οκτώ εισιτήρια της τελικής φάσης με το απόλυτο (4Χ4), το ΠΣΚ (23-25/2) που μας πέρασε.

Στο Κολυμβητήριο του Αλίμου στο Β’ όμιλο Αττικής, οι Πειραιώτισσες λύγισαν όποια σθεναρή αντίσταση κι αν συνάντησαν και τερμάτισαν μετά από ένα γεμάτο τριήμερο στην κορυφή ενός απαιτητικού γκρουπ.

Στην πρεμιέρα δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στην κατά τεκμήριο πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου – Νηρέα Χαλανδρίου – δείχνοντας με το… καλημέρα τις διαθέσεις τους (25-2). Το πρωί του Σαββάτου (24/2) κράτησαν το υψηλό επιθετικό τέμπο και επικράτησαν του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ (18-13), ενώ αφού ξεκουράστηκαν το απόγευμα, επέστρεψαν στο νερό την Κυριακή (25/2) για δύο ακόμα μάχες.

Ούτε ο άκρως ανταγωνιστικός ΑΝΟΓ που τερμάτισε στη δεύτερη θέση, έβαλε… φρένο στις Νέες Γυναίκες μας (12-11), οι οποίες έκλεισαν με τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια τις υποχρεώσεις τους απέναντι στον Πανιώνιο (14-10) που διεκδίκησε επί ίσοις όροις την πρόκριση.

Τα αποτελέσματα του Β’ Ομίλου Αττικής: ΑΝΟ Γλυφάδας – Πανιώνιος 15-10, Εθνικός Πειραιά – Νηρέας Χαλ. 25-2, Νηρέας Χαλανδρίου – ΑΝΟ Γλυφάδας 3-20, Άλιμος ΝΑΣ – Εθνικός Πειραιά 13-18, Πανιώνιος – Νηρέας Χαλανδρίου 22-6, ΑΝΟ Γλυφάδας – Άλιμος ΝΑΣ 16-9, Άλιμος ΝΑΣ – Πανιώνιος 20-13, Εθνικός Πειραιά – ΑΝΟ Γλυφάδας 12-11, Νηρέας Χαλ.-Άλιμος ΝΑΣ 2-22, Πανιώνιος – Εθνικός Πειραιά 10-14

 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 Εθνικός Πειραιά 12 βαθμοί

ΑΝΟ Γλυφάδας 9

Άλιμος ΝΑΣ 6

================

Πανιώνιος 3

Νηρέας Χαλ. 0

Αήττητες λοιπόν οι Πειραιώτισσες, προκρίθηκαν στο Final 8 (29-31/3) μαζί με τον ΑΝΟ Γλυφάδας, τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ, τη Βουλιαγμένη που έκανε και εκείνη το 4 στα 4 από τον άλλο όμιλο της Αττικής, τον ΝΟ Χανίων, την ΝΕ Πατρών και τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ από τον όμιλο της Θεσσαλονίκης.

Συγχαρητήρια κορίτσια!