Ένα ευρωπαϊκό ταξίδι με το κεφάλι ψηλά για τον Εθνικό GOLDFORCE!

Αξιοσημείωτη πορεία πραγματοποίησε στο φετινό LEN Champions League ο Εθνικός GOLDFORCE, με τις «κυανόλευκες» να ρίχνουν αυλαία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με ήττα στην έδρα της πανίσχυρης Ματαρό, η οποία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

CN MATARO – ΕΘΝΙΚΟΣ GOLDFORCE 18-8

Στο φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι, η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου σημείωσε μεγάλες νίκες, αποτέλεσε έναν δύσκολο αντίπαλο για όλες τις ομάδες που αντιμετώπισε και ολοκλήρωσε την παρουσία του στον Γ’ Όμιλο του LEN Champions League με επτά βαθμούς. Το άδικο σύστημα πρόκρισης στο Φάιναλ Φορ, όπου προκρίνεται μονάχα η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου, ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα ευνοήσει την εξαιρετική καταλανική ομάδα, με τον Εθνικό Πειραιά να αντιμετωπίζει την αναμέτρηση στη Βαρκελώνη ως μια καλή ευκαιρία για να δουλέψει σε δύσκολες συνθήκες στοιχεία που ο Στέφανος Λέανδρος θέλει να περάσει στο «κυανόλευκο» σύνολο.

Οι βάσεις έχουν μπει ήδη και ο Εθνικός Πειραιά συγκαταλέγεται δικαίως στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες και την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα εμφανιστεί ακόμη πιο δυνατός στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Όσον αφορά την τελευταία τους αναμέτρηση, οι «κυανόλευκες» κατάφεραν να ακολουθήσουν τον ρυθμό της Ματαρό στο πρώτο οκτάλεπτο και στη συνέχεια η διαφορά άνοιξε, με την ομάδα του Ντάνι Μπαγιάρ να αποδεικνύει την ποιότητά της, πιάνοντας εκ νέου εξαιρετικό αγωνιστικό ρυθμό.

Πλέον, ο Εθνικός GOLDFORCE προσανατολίζεται στις εγχώριες διοργανώσεις, θέλοντας να αφήσει πίσω του την ήττα στον Πειραιά από τον ΝΟ Βουλιαγμένης, με στόχο να κάνει φέτος το βήμα παραπάνω στην Α1 γυναικών και το Κύπελλο Ελλάδας.