Στην Πάτρα για την επιστροφή στις νίκες ο ΕΘΝΙΚΟΣ GOLDFORCE!

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή από τη Βαρκελώνη, όπου έριξε αυλαία στο φετινό LEN Champions League κόντρα στην πανίσχυρη Ματαρό, ο Εθνικός GOLDFORCE επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις του με αποκλειστικό στόχο την νίκη που θα τον διατηρήσει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Το φετινό LEN Champions League αποτελεί παρελθόν για τον Εθνικό Πειραιά, ο οποίος απέδειξε για ακόμη μια χρονιά ότι συγκαταλέγεται δικαίως στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και την επερχόμενη σεζόν θα είναι σε θέση να διεκδικήσει ακόμη περισσότερα, έχοντας συνέπεια και όραμα.

Συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκες» ταξιδεύουν στην Πάτρα για να αντιμετωπίσουν τη ΝΕ Πατρών στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών, έχοντας ως μοναδικό σκοπό την αποκόμιση των τριών βαθμών, καθώς αποτελούν το φαβορί της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου θέλει να αφήσει έμπρακτα πίσω της την ήττα από τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον Πειραιά, να ανασυνταχθεί και να πιστέψει εκ νέου στις πολλές δυνατότητές της, καθώς το κρισιμότερο σημείο της σεζόν έχει ξεκινήσει και ο Εθνικός GOLDFORCE έχει κίνητρο και θέληση για διακρίσεις.

Αυτή τη στιγμή, οι «κυανόλευκες» βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς, ενώ η ΝΕ Πατρών έχει συγκεντρώσει έξι και βρίσκεται στη ζώνη των Πλέι Άουτ.

FORZA, ΕΘΝΙΚΑΡΑ!