Ευχαρίστησε (ξανά) τους γονείς των τμημάτων υποδομής του Εθνικού ο κ. Κολοβός!

Υπάρχουν οικογένειες εξ’ αίματος και άλλες που αναπτύσσονται δεσμοί ισχυροί, στιβαροί, σχέσεις αγάπης και αλληλοεκτίμησης παρότι δεν ενώνει τους ανθρώπους τίποτα από το γενεαλογικό τους δέντρο. Και συχνά αυτές είναι πιο ισχυρές.

Για άλλη μια φορά ο Εθνικός Πειραιά επιβεβαίωσε το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στη γυναικεία ομάδα του Κυπελλούχου Ελλάδας, το οποίο αποτελεί την κορωνίδα του τμήματος! Διότι από κάτω υπάρχουν  οι απαραίτητες «ρίζες» που έχουν αγκαλιάσει το όλο στερέωμα, απαραίτητες για να ανθίζει το ορατό, το πάνω κομμάτι. Δίχως εκείνες, το σύνολο του Στέφανου Λέανδρου δεν θα επέστρεφε στην εγχώρια και την ευρωπαϊκή ελίτ, γεγονός που γνωρίζει πολύ καλά ο οραματιστής του Εθνικού Πειραιά GOLDFORCE.

Ο κ. Κολοβός τρέφει εκτίμησης γιατί ξέρει να εκτιμά και το έδειξε για μία ακόμα φορά το βράδυ της Πέμπτης. Ο χρηματοδότης της ομάδας παρέθεσε δείπνο στους γονείς των τμημάτων του συλλόγου στο εστιατόριο «Μπαρμπαδήμος» στο Παλαιό Φάληρο, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για τη στήριξη όλη τη χρονιά.

Στα 100 χρόνια του συλλόγου, ο Εθνικός Πειραιά GOLDFORCE μοιάζει πιο συμπαγής από ποτέ και έτοιμος να καθιερωθεί εκεί που οι τίτλοι κρίνονται. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο καλά μελετημένος σχεδιασμός και η σωστή τοποθέτηση ανθρώπων καταρτισμένων, η πίστη στο πλάνο και η εμπιστοσύνη αμφοτέρωθεν είναι δεδομένο πως θα κάνει τη συνταγή πετυχημένη αργά ή γρήγορα.

Παράλληλα το παρών στην οικογενειακή μάζωξη έδωσε και ο Γενικός Αρχηγός του Εθνικού Πειραιά, κ. Τάσος Σιδέρης, ενώ οι δύο άνδρες έθεσαν υψηλούς στόχους και τη νέα σεζόν θέλοντας να συνεχίσουν την ανοδική πορεία που διαγράφει η ομάδα του Πειραιά τα τελευταία χρόνια στη γυναικεία υδατοσφαίριση.

Τα καλύτερα έρχονται για τον Εθνικό Πειραιά!