Να «κλειδώσει» την 3η θέση ο Εθνικός GOLDFORCE στο ντέρμπι με τον Άλιμο ΝΑΣ!

Ύστερα από μια λαμπρή πορεία σε Ελλάδα κα Ευρώπη, ο Εθνικός GOLFORCE βρίσκεται μια ανάσα από τα Πλέι Οφ της Α1 κατηγορίας γυναικών, ενώ το βράδυ της Τετάρτης στις 21:45 τα κορίτσια του Στέφανου Λέανδρου θέλουν να «κλειδώσουν» την 3η θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, καθώς αντιμετωπίζουν τον Άλιμο ΝΑΣ εκτός έδρας.

Συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκες» έχουν συγκεντρώσει έως τώρα 51 βαθμούς, εν αντιθέσει με τον αποψινό τους αντίπαλο που έχει συγκομιδή 49 βαθμών. Ο Εθνικός GOLDOFORCE γνωρίζει ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελεί ντέρμπι και θέλει το μεγάλο «διπλό» για να εξασφαλίσει έναν καλύτερο δρόμο στα Πλέι Οφ, καθώς με την κατάκτηση της 3ης θέσης θα αποφύγει τον πρωτοπόρο και φιναλίστ του Champions League Ολυμπιακό.

Η ομάδα είδε βίντεο το βράδυ της Τρίτης και προπονήθηκε ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με τον Άλιμο ΝΑΣ, ενώ το 12-11 στις 29 Νοεμβρίου απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο γεμίζει αισιοδοξία τις «κυανόλευκες», οι οποίες είναι απόλυτα έτοιμες να πάρουν αυτό που τους αξίζει.