Όμορφη πρωτοβουλία του Εθνικού GOLDFORCE – Ευχαριστήριο δείπνο προς τους γονείς των ακαδημιών!

Μια όμορφη, ξεχωριστή και πρωτότυπη ενέργεια από τη Διοίκηση του γυναικείου τμήματος υδατοσφαίρισης του Εθνικού GOLDFORCE, καθώς με πρωτοβουλία του χρηματοδότη της ομάδας, Δημήτρη Κολοβού και του General Manager, Τάσου Σιδέρη, οργανώθηκε δείπνο με τους γονείς των αθλητριών του συλλόγου σε επίπεδο ακαδημιών.

Η εν λόγω πρωτοβουλία έχει ξεκάθαρο χαρακτήρα και αυτός δεν είναι άλλος από την απόδοση ενός μεγάλου «ευχαριστώ» προς όλους τους γονείς των «κυανόλευκων» αθλητριών, οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους ανελλιπώς και κατ’επέκταση το σπουδαίο έργο του συλλόγου στη γυναικεία υδατοσφαίριση.

Την περασμένη Τετάρτη, ο κ. Κολοβός και ο κ. Σιδέρης συνέφαγαν με τους γονείς των αθλητριών που απαρτίζουν τα τμήματα Νέων γυναικών και Νεανίδων, καθώς και των Κορασίδων, ενά άμεσα θα συναντηθούν με τους γονείς της ηλικιακής κατηγορίας Μίνι Κορασίδων.

Ο Εθνικός Πειραιά καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων για να δημιουργήσει μια ακαδημία πρότυπο και να αποτελεί τη δεύτερη οικογένεια των αθλητριών του, επομένως το λιγότερο που μπορούσε να κάνει η Διοίκηση του τμήματος ως ένα πελώριο «ευχαριστώ» προς τους γονείς των παιδιών και τους εφόρους των τμημάτων ήταν αυτό το δείπνο.

100 ΧΡΟΝΙΑ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!