Ώρα αποδείξεων για τις Νέες Γυναίκες του Εθνικού Πειραιά GOLDFORCE!

«Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να αποτελεί σύμπτωση» ψιθυρίζει ο θυμόσοφος λαός. Φράση που βρίσκει αντίκρισμα στα «κυανόλευκα» βαμμένα στενά του Πειραιά, στους ρομαντικούς φίλους του Εθνικού που βλέπουν το γυναικείο τμήμα της υδατοσφαίρισης και την ακαδημία της ομάδας, να έχουν επιστρέψει εκεί που κρίνονται οι τίτλοι. Εκεί που αρμόζει στον «Αυτοκράτορα»!

Η ώρα της κρίσης για την τελική φάση του πρωταθλήματος Νέων Γυναικών (Κ19), έφτασε. Οι οκτώ κατά τεκμήριο κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα, δίνουν ραντεβού το τριήμερο αυτό (29-31/3) σε Πειραιά και Γλυφάδα, με στόχο το βράδυ της Κυριακής να χαμογελούν με την προσπάθεια που έχουν καταβάλει και ιδανικά τη θέση που έχουν τερματίσει.

Φυσικά ο Εθνικός Πειραιά GOLDFORCE και οι νέες γυναίκες του δεν θα μπορούσαν να λείπουν από εκεί. Πρώτες, καλύτερες και αήττητες οι νεαρές αθλήτριες της Κατερίνας Οικονομοπούλου πήραν το εισιτήριο για το Final-8 περνώντας σαν… σίφουνας από τον όμιλο του θανάτου με Άλιμο ΝΑΣ και ΑΝΟ Γλυφάδας.

Η περσινή πορεία (3η θέση) αλλά και οι φετινές μεστές εμφανίσεις της προηγούμενης φάσης έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τις προσδοκίες πως κάτι πολύ καλό μπορεί να συμβεί το τριήμερο αυτό. Οι κυανόλευκες στοχεύουν την κορυφή του Ά Ομίλου και από εκεί πέρα, όλα γίνονται την Κυριακή (31/3) σε ημιτελικά και τελικούς.

Περιθώρια για λάθος πλέον δεν υπάρχουν και κάθε απροσεξία πληρώνεται ακριβά. Η επόμενη μέρα του Εθνικού Πειραιά GOLDFORCE μοιάζει φωτεινή, καιρός για λίγη λάμψη ακόμα.

Ιδιαίτερα απαιτητικό το γκρουπ όμως δεν θα γινόταν και αλλιώς. Πρόκειται για την τελική φάση. Άλλωστε στον αθλητισμό, αν θες να γίνεις ο καλύτερος, πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους. Και ο Εθνικός GOLDFORCE έχει δείξει ότι μπορεί.

Α΄ Όμιλος (Κολ. Γλυφάδας)

1η Αγωνιστική

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΑΝΟ Γλυφάδας (29/3, 19:30)

Εθνικός Πειραιά GOLDFORCE – ΝΕΠ (29/3, 20:30)

2η Αγωνιστική

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΝΕΠ (30/3, 11:00)

Εθνικός Πειραιά GOLDFORCE – ΑΝΟ Γλυφάδας (30/3, 12:00)

3η Αγωνιστική

Εθνικός Πειραιά GOLDFORCE – ΝΟ Βουλιαγμένης (30/3, 18:00)

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΕΠ (30/3, 19:00)

Β΄ Όμιλος: Ολυμπιακός (back-to-back πρωταθλητής), Άλιμος ΝΑΣ, ΠΑΟΚ, ΝΟ Χανίων

Κυριακή 31/3, Κολυμβητήριο Γλυφάδας

09:00 η πρώτη ομάδα του Α’ Ομίλου με τη δεύτερη ομάδα του Β’ Ομίλου

10:00 η δεύτερη ομάδα του Α’ Ομίλου με την πρώτη του Β’ Ομίλου

11:00 η τρίτη ομάδα του Α’ Ομίλου με την τρίτη του Β’ Ομίλου (5-6 θέσεις)

12:00 η τέταρτη ομάδα του Α’ Ομίλου με την τέταρτη του Β’ Ομίλου (7-8 θέσεις)

17:30 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

19:00 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ